Григор за Щепанек: Имах нужда от нещо различно, резултатите ще дойдат (видео)

от в 12:42 на 17.06.2019
Георги Христов

Григор Димитров сподели пред TennisTv очакванията си преди турнира в Куинс - част от любимия му период от годината. Българинът ще започне участие срещу младока Феликс Оже-Алиасим във вторник.

"С оглед изминалите месеци мога да кажа, че се стремя да се върна към желаната от мен форма. По време на този период от сезона съм развълнуван - турнирите на тревни кортове са много важни за мен. Пристигнах по-рано тук, за да се подготвя. Ще гледам мач за мач. Ще опитам да покажа добър тенис. Физически също се чувствам по-добре. Ще опитам да използвам всичко това в моя полза.

"Участвам в този турнир откакто съм професионалист. Атмосферата е страхотна. Хората са изумителни. Опитвам се да извлека най-доброто от всеки ден през сезона на трева. Времето беше лошо в последните дни," сподели Димитров преди участието си в Лондон.

Той се върна и към "Ролан Гарос", където успя да победи Марин Чилич. "Определено имах нужда от такъв мач като този срещу Марин. Особено като се има предвид, че пристигнах в Париж без да играя много мачове. Бях малко уморен. Беше важно да изиграя един такъв мач срещу такъв класен съперник. За мен значеше много да спечеля.

"След това имах възможности и срещу Стан, но ситуацията не се разви в моя полза. Трябва да се раздавам, а надявам се и резултатите ще дойдат."

Гришо разказа и за работата с Радек Щепанек. "Познаваме се от известно време. Имах нужда от нещо различно спрямо това, което съм свикнал. Да се върна към това, в което съм наистина добър и мога да правя на корта. С Радек сме на една вълна. Работим върху някои елементи и се надявам да успеем да ги приложим и в мачовете," заяви още Димитров в Куинс.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за Щепанек: Имах нужда от нещо различно, резултатите ще дойдат (видео) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | куинс клъб | радек щепанек | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в куинс

Коментари





Следвайте ни в Facebook