Григор започва срещу френски младок на Western & Southern Open (пълен жребий)

от в 06:44 на 21.08.2020
Калоян Пламенов

Григор Димитров се изправя срещу французина Юго Умбер в първия кръг на турнира Western & Southern Open, който тази година ще се проведе не в Синсинати, а в Ню Йорк заради сложната ситуация с коронавируса.

Българинът има един мач срещу французина и една победа, след като двамата се срещнаха в Париж през миналата година. Умбер е 42-и в световната ранглиста и е на 22 години, като минава за един от най-добрите млади френски тенисисти.

Нашенецът е поставен 14-и в основната схема на турнира, а при успех на старта ще срещне квалификант във втория кръг. 

Лидер при поставените е Новак Джокович, който започва от втория кръг срещу Томи Пол или квалификант. Втори при поставените пък е Доминик Тийм, който също почива на старта, а във втория кръг ще срещне Филип Крайнович или квалификант.

Третият поставен Данил Медведев започва срещу квалификант директно от втория кръг също, както и другите двама топ поставени преди него. 

Стефанос  Циципас обаче нямаше особено много късмет при жребия. Четвъртият поставен започва също от втория кръг, но там ще има коварен противник, след като ще срещне един измежду Кайл Едмънд и Кевин Андерсън.

Участващият с wild card Анди Мъри от своя страна ще се изправи срещу Сам Куери, който също ще участва със специална покана в турнира. Двамата ще се срещнат обаче в първия кръг на турнира.

Турнирът започва в началото на следващата седмица и ще се проведе до нейния край, като той е подгряващ преди US Open.

Възможни 1/4-финални двойки:
Новак Джокович - Давид Гофен
Данил Медведев - Роберто Баутиста-Агут
Матео Беретини - Стефанос Циципас
Александър Зверев - Доминик Тийм


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор започва срещу френски младок на Western & Southern Open (пълен жребий) Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook