Гришо показа добър тенис, но отново загуби от Вавринка и отпадна в Синсинати

от в 20:33 на 13.08.2019
Калоян Пламенов

Стан Вавринка отново се оказа непреодолим за Григор Димитров и елиминира българина във втори пореден турнир, този път в първия кръг на надпреварата в Синсинати. 

Швейцарецът стигна до успеха след 5:7, 6:4, 7:6(4), а българинът определено имаше прогрес в представянето си в сравнение с изминалата среща между двамата от първия кръг на турнира в Монреал. Интересно е да се отбележи, че Димитров успя да спаси два мачбола в третия сет и да върне пасив от два пробива. След това той върна още един пробив изоставане, за да стигне до тайбрек.

Във втория кръг той ще срещне Андрей Рубльов. 

Това е четвърта загуба за нашето момче в последните пет мача. В първия сет Григор действаше отлично на корта и си взимаше с лекота подаванията, а в последния дванадесети гейм стигна и до решителен пробив с който спечели частта.

Вторият сет започна добре за Димитров, но в петия гейм Вавринка успя да пробие. Все пак обаче българинът имаше два шанса в осмия да върне пробива, но не успя да се възползва и в крайна сметка загуби сета.

Третият сет започна доста уверено за швейцареца, който проби в третия и петия гейм, а след това имаше аванс от 40:15 при своето подаване. Българинът обаче се окопити и не само, че спаси двата мачбола, а и върна и двата пробива.

Все пак обаче Димитров не успя да поведе с 6:5 при геймовете, а вместо това бе пробит отново. Българинът обаче отново върна пробива и се стигна до тайбрек в който швейцарският тенисист стигна до успеха след 7:4 точки в своя полза.  


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гришо показа добър тенис, но отново загуби от Вавринка и отпадна в Синсинати Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook