Гришо за US Open: Имам много въпроси и малко отговори

от в 17:41 на 04.08.2020
Димитър Беловски

Григор Димитров все още не е сигурен дали ще участва на US Open. Това се разбира от интервю, дадено от българина за Sky Sports.

„Точно сега съм много несигурен, ако трябва да бъде честен. Мислех за това и продължавам да мисля за това всеки ден. Имам много въпроси за питане, но малко отговори“, заяви Гришо.

Както е известно българинът се възстанови от новия коронавирус и в момента се опитва да намери оптималната си форма.

„Бях болен, така че знам какво е. За европейците е трудно, защото трябва да пътуваш 12 часа до Ню Йорк, като смениш няколко полета, след това да достигнеш до хотела. Балонът си е балон, но статистически ние сме над хиляда човека на едно място и не е лесно“, продължи Григор.

„Надявам се, че никой няма да се зарази, но яко някой се зарази, нещата стават по-сложни. Дори и ако имаме съгласието на министерството, че няма да ни поставя под карантина, ние не знаем какво ще се случи ден след ден и това поставя много ограничения на програмата, както и на самите нас, защото ние искаме да играем“.

Другата причина, поради която Гришо е несигурен за участието си на US Open е това, те той сравнително скоро се е изчистил от вируса, а Големите Шлемове предлагат тежки условия.

„Възстанових се, тренирам доста повече, имам чувството, че имам повече енергия и повече от всичко, от което се нуждая, но все още има въпросителна. Трябва определено да изчакаме и да видими съобщенията, които ще получим и чак тогава да вземем своето решение“, каза Димитров.

„Точно сега е много деликатно и аз не мога да кажа: „Да, ще играя“ или „Не, няма да играя“.

Доста от тенисистите вече се отказаха от надпреварата и Гришо разбира страха им.

„Разбирам ги. Разбира се, има и хора, които наистина не биха пътували до там, но всички в себе си притежаваме състезателен характер“, завърши Гришо.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гришо за US Open: Имам много въпроси и малко отговори Димитър Беловски
Теми:  
us open | григор димитров | интервю

Коментари





Следвайте ни в Facebook