Грозни сцени: Кирьос бе заплашен с побой от треньора на Павич и Мектич

от в 07:04 на 22.01.2022
Калоян Соколов

През вчерашния ден Ник Кирьос и Танаси Кокинакис постигнаха изключително престижна победа на двойковия Аустрелиън Оупън. Австралийците се включиха в схемата чрез "уайлд кард", който им беше предоставен от организаторите, а те го оправдаха по възможно най-добрия начин, след като отстраниха първите поставени Мате Павич и Никола Мектич, с което се класираха за осминафиналите на надпреварата. Атмосферата по време на срещата пък беше повече от наелектризираща и общо седем хиляди зрители подкрепяха бурно местните любимци, за да може изненадата да бъде осъществена.

Впоследствие обаче изглежда се е стигнало до сцени, които никак не прилягат на джентълменски спорт, ако съдим по думите на Кирьос. Австралиецът споделя, че е бил заплашван с побой от треньора и физиотерапевта на хърватското дуо, а случката се разиграва във фитнес залата, която е предназначена за участниците в турнира.

Въпросните събития станаха публично достояние благодарение на пост в социалните медии от страна на Ник, който не пропусна да злепостави недоброжелателите си и сравни вчерашната победа със същинско накълцване.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Грозни сцени: Кирьос бе заплашен с побой от треньора на Павич и Мектич Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook