Гулбис бе сюрпризиран в Анталия от местен талант; Томич с ,,ремонт” срещу Сепи

от в 00:43 на 25.06.2019
В
22-годишният турчин Алтуг Челикбилек отстрани Ернест Гулбис от надпреварата в местния си град Анталия след победа с 6:3 4:6 6:4.



Гулбис традиционно се отчиташе с множество неточности в представянето си, докато неговият опонент разчиташе на стабилна игра и макар и бидейки 443-ти в света, той затвори първата част в своя полза благодарение на ранен пробив.



Във втория сет тенисистите вървяха гейм за гейм до 5:4, когато латвиецът проби, изравнявайки сетовете, а в третата част представителят на домакините взе подаването на съперника си при 3:3, което му бе абсолютно достатъчно, за да се поздрави и с крайния успех в двубоя.

https://twitter.com/doublefault28/status/1143157290943623171?s=20

Бърнард Томич пък реализира обрат над Андреас Сепи след 4:6 6:4 6:4.

Италианецът проби още в първия гейм на срещата, за да си подсигури повеждането в сетовете, докато във втората част двамата си размениха по пробив, преди при 5:4 в полза на австралиеца, Сепи да допусне спад, като по този начин сетовете бяха изравнени.



Третата част се разви подобно, макар че брейкове до десетия гейм нямаше, но отново при 5:4 в полза на съперника си италианецът се пречупи, което означаваше, че обратът в полза на Томич бе завършен.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гулбис бе сюрпризиран в Анталия от местен талант; Томич с ,,ремонт” срещу Сепи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook