Хачанов към съдията: " Изобщо не ми говори повече, това просто е ши*ан цирк"

от в 19:24 на 23.10.2020
Калоян Соколов

Надпреварата в Антверпен тече с пълна сила, а споровете между играчите и съдията на стола далеч не са рядкост през седмицата, тъй като системата за видеоповторение не е налична на корта в белгийския град. Именно това доведе до ескалиране на напрежението в срещата между Даниел Еванс и Карен Хачанов, които бяха изключително недоволни от работата на главния съдия Адел Нур и неведнъж влизаха в пререкания с него, а това нерядко се случваше напълно основателно.

Ситуацията обаче излезе извън контрол в тайбрека на втория сет, когато Еванс пласира форхенд уинър, с който достигна до сетбол. Руснакът пък направо побесня секунди по-късно, защото според него топката е била явно в аут и изрази гласно недоволството си към Нур:

"Това просто е ши*бан цирк. Не искам да чувам нищо от теб занапред. Повече изобщо не ми говори. Всички в публиката видяха, че ударът е извън полето и наистина не мога да разбера защо си там горе. Какво правиш на стола? Работата ти е да се намесваш в такива моменти, а не само да обявяваш резултата, то това всеки може да го прави", изригна Хачанов.

Впоследствие британецът спечели сета, а това доведе до бурна реакция от страна на световния номер 17. Той изрита с всичка сила мрежата и дори удари два пъти с ракетата си по съдийския стол, което доведе до предупреждение за неспортсменско поведение. В крайна сметка нервите изиграха лоша шега на третия поставен и Еванс се поздрави с успеха в срещата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов към съдията: " Изобщо не ми говори повече, това просто е ши*ан цирк" Калоян Соколов
Теми:  
антверпен | даниел еванс | карен хачанов | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook