Хачанов надви Манарино с лекота на финала в Москва и зарадва цяла Русия

от в 17:09 на 21.10.2018
Калоян Пламенов

Руснакът Карен Хачанов зарадва местната публика, след като спечели турнира в Москва. Той надви на финала французина Адриан Манарино след 6:2, 6:2 и стигна до безпроблемен триумф. Това е трета негова победа над представителя на "петлите" от общо четири мача и трета поредна такава.

22-годишният младок завоюва трета титла в своята кариера и втора за тази година. По-рано през сезона той триумфира на турнира в Марсилия, а днес увеличи броя на трофеите си с още един.

Срещата приключи за едва 55 минути, като всеки един от сетовете бе решен с по два пробива за Карен. В първия сет той проби в третия и седмия гейм, а във втория сет пробивите бяха в първия и третия гейм.

Освен това турнирът има за пръв път руски представител за шампион от 2009 година насам. Това са цели 9 години в които руската публика не бе виждала как местен тенисист грабва отличието. За последно това стори Михаил Южни. 

Интересно е да се отбележи, че по това време бе сложен край на руската доминация, тъй като шест поредни години руснаци триумфираха в Москва, а през 2009 година бе тяхната последна титла. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Хачанов надви Манарино с лекота на финала в Москва и зарадва цяла Русия Калоян Пламенов
Теми:  
адриан манарино | карен хачанов | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook