Хачанов неутрализира Зверев и ще се бори за място на финала в Монреал!

от в 23:19 на 09.08.2019
В
Карен Хачанов продължава със страхотното си представяне в Монреал, като днес високият руснак надделя над третия поставен и бивш шампион на турнира - Александър Зверев, след 6:3 6:3. Хачанов неутрализира всички оръжия на съперника си, а на свой сервис бе непоколебим, за да се поздрави с този двусетов успех; в битка за място на финала в канадския Мастърс Хачанов ще се изправи срещу Даниил Медведев.

Изображение

Карен започна с мечтан пробив, а още от началото си личеше, че руснакът се намира може би във формата на живота си, като всичко в играта му се получаваше - осмият в света насочваше ударите си по брилянтен начин, съчетаваше по умел начин стабилността в играта си с контролирана агресия, а когато Зверев грешеше или показваше колебания, германецът биваше постоянно наказван.

https://twitter.com/TennisTV/status/1159916625153462273?s=20

Хачанов просто не оставяше шансове на противника си за връщане на пробива, а при 5:3 шампионът от Мастърса в Париж си издейства нов такъв на сметката си, за да се откъсне в сетовете. Макар че следващият започна по-оспорвано, Хачанов отново намери начин да спечели гейм на ретур, при това на нула.

https://twitter.com/TennisTV/status/1159908414883008512?s=20

Колкото и отчайващо да изглеждаше положението на Саша, немецът за пореден път демонстрира борбения си дух и след като дочака няколко грешки от ракетата на своя опонент, той достигна до две поредни възможности за рибрейк, когато Хачанов сервираше за успеха в двубоя. В този момент обаче московчанинът отново заигра безпогрешно, а след четири последователни точки в своя полза той записа и трета страхотна победа в Монреал, след като по-рано през седмицата Карен се разпореди съответно със Стан Вавринка и един от местните любимци - Феликс Оже-Алиасим.

https://twitter.com/TennisTV/status/1159918896247377922?s=20

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов неутрализира Зверев и ще се бори за място на финала в Монреал! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook