Хачанов отпадна на старта в Париж; Буста с лесна победа над Гастон

от в 11:14 на 03.11.2020
Диана Андреева

Макар и неочаквано, шампионът от 2018 Карен Хачанов отстъпи на старта в Париж! След малко над 100 минути на корта, руснакът отстъпи на младия Алехандро Давидович Фокина, като той предаде срещата с 3:6 6:2 2:6.

По този начин за първи път от 1990 година насам във втори кръг на надпреварата няма да има нито един шампион на турнира. В следващия кръг Фокина ще срещне играещия с wild card Бенджамин Бонзи, който вчера записа много убедителен успех над Федерико Кория - 6:2 6:1.

В последния мач от програмата в понеделник както Хачанов, така и Фокина показаха много стабилна игра на сервис, но испанецът бе по-стабилен във важните моменти, благодарение на което макар и с известни затруднения, се поздрави с успех.

В друг двубой от вечерната сесия на терена Пабло-Кареньо Буста се справи с представителя на домакините Хуго Гастон. Световният номер 15 бе много убедителен в играта си, благодарение на което след 6:3 6:2 отстрани 1/8-финалиста на Ролан Гарос 2020.

Във втори кръг на Буста му предстои среща с германецът Ян-Ленард Щруф, който откри камапнията си в Париж с лесен успех над Николоз Басилашвили. Буста и Щруф ще се срещнат за шести път, като балансът е 3:2 в полза на световния номер 15.







Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов отпадна на старта в Париж; Буста с лесна победа над Гастон Диана Андреева
Теми:  
алехандро давидович фокина | карен хачанов | пабло кареньо буста | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook