Хачанов също потвърди участие на US Open

от в 13:49 на 14.08.2020
Диана Андреева

С всеки изминал ден състезателите потвърждават своето участие или отказване на тазгодишното издание на US Open. Една от последните положителни новини за надпреварата е, че световният №15 Карен Хачанов обяви, че ще можем да го видим на кортовете в Ню Йорк - както в Синсинати, така и на US Open.


САЩ все още са в хватката на коронавируса и има значителен риск в пътуването из страната, затова много играчи, включително Рафаел Надал и Ашли Барти, решиха, че няма да рискуват да отидат там.



Туитът на Хачанов относно US Open


В своя туит Хачанов посочи, че това е тежко решение, като той и неговият екип са премислили всички рискове.


"Най-накрая се радвам да потвърдя, че ще участвам в @CincyTennis и @USOpen. Това решение не беше лесно, но заедно с моя екип решихме да се включа в турнира, като взехме предвид рисковете."


https://twitter.com/karenkhachanov/status/1293901200534827008?s=19

Освен това той изрази вълнението си, че отново ще играе спорта, който обича. Руснакът похвали усилията на ATP и USTA за опитите им да подновят турнирите.


„Знам, че COVID-19 все още не е изчезнал и някои държави продължават да се борят с вируса, но съм развълнуван най-накрая да се върна към тура и да играя спорта, който обичам.“


Хачанов каза още: „Цялото ми уважение към организаторите - ATP и USTA. Правят всичко, за да се възвърне тенисът!”.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов също потвърди участие на US Open Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook