Хачанов за коя тенисистка подкрепя най-много, миналото си и очакванията към него

от в 10:48 на 06.08.2019
В


В сесия за задаване и отговаряне на въпроси с деца, Карен Хачанов сподели малко повече за себе си и за това, с кого най-обича да тренира!

Попитан коя тенисистка от женския тенис подкрепя най-много, Карен сподели, че това е Дария Касаткина.  Двамата се познават още от деца, защото участвали заедно по турнири и добави, че освен това семействата им също били близки. Именно Касаткина сътвори и една от основните изненади през изминалата вечер, отстранявайки Кербер в Торонто.



Запитан относно сервиса си, Карен сподели, че още от 16 годишен бие начален удар с около 200 км/час. Лятото на 2010, когато е бил на 14, Хачанов е израснал с около 13 сантиметра, с което му се е наложило да тренира по-интензивно, за да напасне ударите си, а това със сигурност е изиграло сериозна роля в играта му.

Вполседствие Хачанов получи въпрос, как се справя с очакванията на феновете си, а на това руснакът даде подробен и откровен отговор:

"Страната ти, както и феновете, всички разчитат на теб. Освен тях аз също имам очаквания към себе си. Винаги има. Ако си номер едно в света всеки очаква, че няма да допускаш загуби. Това не винаги работи. Аз давам всичко от себе си, във всеки мач, както и във всяка тренировка, който ме подкрепя ще разбере. Няма как да няма хора, които да те критикуват. Не може всеки да те боготвори, трябва да свикнеш с това.
Ако си топ играч, критикуването се увеличава. Трябва да свикнеш с това и да намериш полза от него. Трябва да си поставиш цели, винаги има какво да спечелиш. Винаги ще има хора, които са пред теб и искат да те бият."

https://twitter.com/CoupeRogers/status/1158038992044134406?s=19

В края Карен и призна, че най-запомнящите се тренировки за световния номер осем са с Рафаел Надал: "Тези тренировки са много интензивни, както и много изморяващи, винаги на много високо ниво."

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов за коя тенисистка подкрепя най-много, миналото си и очакванията към него В

Коментари





Следвайте ни в Facebook