Халеп и Кейхил се събират за спортен фестивал в Румъния през лятото

от в 13:47 на 14.04.2019
Калоян Пламенов

Симона Халеп и Дарън Кейхил ще се съберат отново по време на спортния фестивал в Румъния, който ще се проведе между 14-и и 16-и юни в Клуж-Напока.

Бившият треньор на екс-първата ракета в световния тенис публикува в своя Twitter профил, че ще бъде там, а това при всички положения е станало след покана на неговата възпитаничка с която не работят заедно от известно време насам. Все пак обаче двамата поддържат страхотни отношения и дори бяха заедно на зимна почивка.

Според последни информации Кейхил ще говори за тениса по време на събитие в града. Той има огромен опит в тренировките и е тренирал играчи като Лейтън Хюит, Андре Агаси и местната звезда Симона Халеп.

Румънката иначе ще има в програмата си два демонстративни мача по време на минитурнир, като ще срещне Флавия Пенета на корта, а освен това заедно с Мариуш Копил ще срещнат при двойките италианката и нейния съпруг Фабио Фонини. 

Въпреки, че Кейхил ще присъства на събитието едва ли двамата с Халеп ще подновят скоро работата си, тъй като тя има за треньор Тиери ван Клемпут. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп и Кейхил се събират за спортен фестивал в Румъния през лятото Калоян Пламенов
Теми:  
дарън кейхил | симона халеп | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook