Халеп и Плишкова с победи

от в 18:44 на 03.07.2019
В


Каролина Плишкова се справи с Моника Пуиг за точно 1 час игра. Чехкинята победи след 6:0 6:4 олимпийската шампионка и заслужено е в трети кръг на надпреварата.



Каролина беше по-убедителна на корта още от първите минути и така и не даде на противничката си да вземе гейм, а това се дължеше и на неспиращите непредизвикани грешки от ракетата на пуерториканката, идващи основно от нейния форхенд.

Във втората част грешките за Моника светаквично намаляха и това позволи тя значително по-често да влиза в по-дълги разигравания, а държейки топката в игра, олимпийската шампионка ставаше все по категорична и концентрирана. Така постепенно карайки третата в света да греши повече тя успяваше да се държи в мача и дори съумя да се върне от 5:2 до 5:4. В десетия гейм обаче, изглеждайки готова да направи пълно завръщане, отново бекхенда и се оказа разковничето в играта и тя предаде своето подаване, с което и мача.



Симона Халеп също записа победа, макар и губейки сет, и отстрани сънародничката си Михаела Бузарнеску след 6:3 4:6 6:2.

Мачът продължи близо 1 час и 52 минути като Халеп беше видно по-спокойната на корта и контролираше безпроблемно играта, въпреки несигурния втори сет, където бившата номер 1 допусна сериозно количество грешки и показа слабост в играта си.

Благодарение на днешната си победа румънката се класира за трети кръг, а там съперничка ще и бъдеВиктория Азаренка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп и Плишкова с победи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook