Халеп, Кербер и Вожняцки бият на старта Маями, шампионката Стивънс също с успех

от в 08:50 на 23.03.2019
Калоян Пламенов

Бившата лидерка в световната ранглиста на женския тенис Симона Халеп тръгна с победа в Маями. Тя надделя над представителката на домакините Тейлър Таунзенд след 6:1, 6:3 за точно час и три минути игра.

Това бе трети успех за румънката от три мача срещу тази противничка, като статистиката показва 6:0 спечелени сета. Следващата противничка на Халеп е Полона Херцог от Словения, която от своя страна се справи с японката Мисаки Дой.

Шампионката от последното издание на турнира Слоун Стивънс също започна участието си с победа. Тя се справи срещу тунизийката Онс Жабур след 6:2, 6:3 също в мач от втория кръг на надпреварата.

Нейното следващо препятствие е Татяна Мария от Германия, която малко изненадващо победи Камила Джорджи.

Каролина Плишкова също продължава напред, след като надделя над Петра Мартич след 6:3, 6:4. Тя ще се изправи срещу Ализе Корне в третия кръг. Ангелик Кербер и Каролина Вожняцки също както останалите гореспоменати стартираха с победи.

Германката Кербер обърна Каролина Мухова след 3:6, 6:3, 6:3 и ще срещне сензацията Бианка Андрееску в третия кръг, като това ще бъде повторение от финала в Индиън Уелс, докато датчанката Вожняцки се справи с Александра Саснович след 6:4, 6:4 пак в мач от втория кръг. Тя ще се изправи в третия кръг срещу Моника Никулеску. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп, Кербер и Вожняцки бият на старта Маями, шампионката Стивънс също с успех Калоян Пламенов
Теми:  
ангелик кербер | каролина вожняцки | симона халеп | слоун стивънс | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook