Халеп с нова жертва в името на тениса: Намали големината и на носа си

от в 15:42 на 12.09.2022
Калоян Соколов

Сезонът на твърди кортове започна изключително обещаващо за Симона Халеп, която се завърна към най-добрия си тенис и завоюва своята първа титлата на ниво WTA 1000 от над две години насам, триумфирайки на турнира в Торонто. По този начин румънката продължи възхода си под ръководството на Патрик Муратоглу и се завърна в топ 10 на световната ранглиста, а всички очакваха от нея да бъде една от сериозните кандидатки за трофея на US Open. Там тя обаче трябваше да претърпи сериозно разочарование, защото отстъпи още на старта от квалификантката Дария Снигур. Проблемите на Халеп пък изглежда не се изчерпваха с това, тъй като скоро след това тя обяви новината за развода си с милионера Тони Юрук. Изглежда, че здравословното състояние на бившата номер едно също не е цветущо и това я е накарало да предприеме крачката да намали големината на своя нос, а ето какво написа самата състезателка по темата в социалните медии:

"Привет на всички! Както някои от вас знаят, то страдах от проблеми с носа през цялото лято и нещата се влошиха особено сериозно във Вашингтон. Това ми създаваше проблеми с дишането, а през нощта беше особено тежко, защото носът ми напълно блокираше и нямаше как да се състезавам. Единственият вариант пред мен беше да се подложа на пластична операция, за да реша проблема. Използвам възможността, за да благодаря на доктор Даниел Попеску, който извърши интервенцията, както и на анестезиолога си - доктор Улея Алекс. Всичко премина добре, но ще имам нужда от няколко седмици почивка, докато отново мога да се завърна към какъвто и да било род физическа активност. Ще се видим скоро на тенис корта" - завърши оптимистично - балканската тенисистка.

Припомняме ви, че румънката направи и друга жертва в името на тениса, когато през 2009-та година реши да намали своя бюст. Тогава Симона беше на само 18 години и се аргументира с факта, че нейните гърди тежат прекалено много и е невъзможно да постигне нещо значимо в спорта, ако не се раздели с част от гръдната си обиколка и въпросното решение се оказа повече от правилно, имайки предвид всички спечелени титли от Халеп в следващите сезони.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп с нова жертва в името на тениса: Намали големината и на носа си Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook