Халеп се справи с Жасмин Паолини; Азаренка записа поредна победа - справи се с Уилямс

от в 18:14 на 16.09.2020
Диана Андреева


Симона Халеп показа стабилна игра и се справи с Жасмин Паолини - италианката, която застана на пътя на Анастасия Севастова в първи кръг. Халеп се наложи с 6:3 6:4 в днешния си мач, като по този начин записа шеста поредна победа на клей за сезона, след като в средата на август спечели титлата на турнира в Прага.

Румънката не започна никак убедително. След като навакса изоставането си от 0:2, Халеп достигна до 3:3, преди да съумее да спечели продаването на своята опонентка. Този пробив беше ключов за изхода на частта, като световната номер две успя да нанесе още един брей и така затвори сета с 6:3 в своя полза.



Във втората част напрежение отново не липсваше, като двете тенисистки си размениха по три подавания, преди Халеп да нанесе решаващ седми брейк в сета за 6:4, с който сложи край на мача. Утре румънката ще излезна за своя двубой на двойки, като срещу нея и Моника Николеску ще се изправят Шуко Аояма и Ена Шибахара.

Виктория Азаренка, която от възобновяването на сезона има баланс от 13 победи и 2 загуби, съумя да реализира още един двусетов успех през днешния ден. Вика се справи с Винъс Уилямс след 7:6(7) 6:2, като срещата продължи общо два часа и една минута.

https://twitter.com/josemorgado/status/1306242563775569920?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп се справи с Жасмин Паолини; Азаренка записа поредна победа - справи се с Уилямс Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook