Халеп: Все още съм способна да играя на високо ниво и го доказвам в Индиън Уелс

от в 20:39 на 17.03.2022
Диана Андреева

Симона Халеп премина през безкраен брой перипети през сезон 2021. Румънката бе принудена да си вземе продължителна почивка, за да се възстанови от контузия в бедрото, а впоследствие на турнира в Монреал през месец август тя направи своето завръщане към любимия спорт, но разочарова феновете си с посредственото си представяне. 

С течение на времето бившата световна номер едно постепенно преоткри своя ритъм и отново започна да впечатлява с изявите си, а през утрешния ден ще изиграе своя пореден полуфинал за 2022-ра. В очакване на двубоя с Ига Швьонтек Халеп коментира пред WTA как се чувства на корта: 

"Мисля, че това беше най-добрият ми мач от началото на 2022-ра." - започна Халеп. "Чувствах се отлично от първата до последната точка. Бях уверена във възможностите си. Вчерашният успех затвърждава убеждението ми, че все още съм способна да играя на високо равнище. Миналата година беше трудна за мен и това да бъда тук, да се състезавам наред с моите колежки, означава наистина много. Чувствам, че постепенно се приближавам към най-добрата си форма. Ще извлека позитивите от 1/4-финалния двубой и следващия път ще изляза на корта още по-уверена. 

Срещу Ига ми предстои труден мач, тъй като в момента тя се представя може би на най-високо ниво от всички нас в WTA Тура. Намира се в отлична форма, така че със сигурност ще трябва да съм готова за оспорвана битка. Самият факт, че съм на полуфинал обаче показва, че аз също съм на необходимото равнище. Не усещам никакво напрежение. Просто ще направя всичко по силите си и ще се наслаждавам на срещата." - завърши Халеп.

Източник: WTA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп: Все още съм способна да играя на високо ниво и го доказвам в Индиън Уелс Диана Андреева
Теми:  
индиън уелс | симона халеп | тенис турнир в индиън уелс | халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook