Хари Хелиовара с остри критики към Стефанос Циципас: Той очевидно ни целеше с топката

от в 10:29 на 11.03.2021
Диана Андреева

Стефанос и Петрос Циципас показаха страхотна игра на двойки през миналата седмица в Ротердам, макари да достигнаха едва до 1/8-финалите, но представянето им в Марсилия далеч не бе толкова убедително. Освен, че загубиха в последователни сетове, братята от Гърция бяха сериозно критикувани от техните опоненти. 

Недоволствата бяха отправени към световния номер шест Стефанос Циципас, който по време на срещата се е "държал недопустимо", както го описа Хари Хелиовара в своя Twitter акаунт. Ето какво точно каза тенисистът от Финландия:

"Най-приятната част от мача беше по време на загрявката, когато Стефанос изпращаше всяко топка извън очертанията на корта и постоянно мяташе ракетата си. Но съдията не правеше нищо. По-късно той очевидно се опитваше да ни уцели с топката, а впоследствие ми се наложи да избягвам тичайки отиграванията му, защото той удряше с огромна сила към дъното на корта. 

С Лойд наистина не знаем защо Стефанос ни провокираше по този начин, но може би това е била част от стратегията му. На всичкото отгоре, той бе звездата в мача, дори и с това поведение. Все пак утре може да очаквате доста по-дженталменска игра на корта, защото ще се изправим срещу по-симпатичните братя в Тура", завърши разгневеното си съобщение Хелиовара.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хари Хелиовара с остри критики към Стефанос Циципас: Той очевидно ни целеше с топката Диана Андреева
Теми:  
марсилия | петрос циципас | стефанос циципас | тенис турнир в марсилия

Коментари





Следвайте ни в Facebook