Хасково очаква Григор Димитров

от в 13:01 на 21.04.2016
Теодор Кафеджиев

Григор Димитров вече пристигна в България. Той е в страната, за да се прибере до родното Хасково, където да получи званието си "Почетен гражданин на Хасково". В града вече тече трескава подготовка за неговата поява.

Това ще се случи на специална церемония от 17,00 часа. Ще го награди председателката на местния общински съвет Таня Захариева. Очаква се той да получи картина на известния местен художник Иван Чаушев.

Освен това Димитров ще изнесе урок и за състезателите от местния клуб "Хасково 2015". Очаква се около 1000 души да го посрещнат.

“Поверието твърди, че чемширът носи късмет. Когато порасне, могат да се оформят най-различни фигури от него, както правят в много държави. Дано в новия клуб да има повече желаещи деца да спортуват, а ние ще дадем всичко от себе си да ги оформим така, че да тръгнат по стъпките на Григор. Това е целта на нашия екип.

"Радвам се, разбира се, от факта, че Григор е тук, за да зарадва съотборниците си. Подготвили сме доста аксесоари за тържеството. Децата и феновете ще получат брошури, календари, шапки, ключодържатели и фланелки с лика на Григор." Това заяви за “Хасковска Марица” бащата на тенисиста Димитър Господинов.

Иначе първата ракета на България вече проведе една тренировка в София.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хасково очаква Григор Димитров Теодор Кафеджиев
Теми:  
григор димитров | димитър господинов | хасково

Коментари





Следвайте ни в Facebook