"Hawkeye не струва" и падане като за "Оскар": Комедийното шоу на Медведев срещу Алкарас (видео)

от в 09:54 на 02.10.2024
Калоян Соколов

Даниил Медведев категорично е един от най-цветните характери в ATP Тура и той го показа за пореден път през вчерашния ден. Руснакът даде всичко от себе си, за да спре серията си от 3 поредни загуби срещу Карлос Алкарас, но испанецът беше безпогрешен през вчерашния ден и в крайна сметка се наложи над Медведев със 7:5 6:3, за да се класира за финала на ATP 500 турнира в Пекин.

Особено култов беше поздрава между двамата на мрежата, тъй като световният номер 5 обеща на Алкарас за следващата им среща да излезе на корта с боядисана руса коса и тениска с надпис "Ботик", тъй като именно нидерландският тенисист Ботик ван де Зандсхулп е последният играч, който надигра Карлитос в официален мач.

Това обаче далеч не беше единствената проява на комедийния талант на бившия номер едно, който в хода на мача определено се постара никой в публиката да не скучае. Руснакът видимо беше подразнен от факта, че на няколко пъти той не можа да използва системата за видеповторение заради технически проблеми и не се поколеба да признае какво мисли за нея по време на почивката между сетовете.

"Защо ATP изобщо плаща на Hawkeye? Hawkeye не струва. Не трябва да вярваме на Hawkeye, нали така? Те не са ми спонсори, така че не ме интересуа какво говоря" - оплакваше се Медведев на официалните лица.

Впоследствие бившият шампион от US Open показа и актьорски заложби, след като един мощен форхенд на Алкарас профуча в опасна близост до тялото на световния номер 5, който веднага приклекна и направи гримаса, но бързо след това се изправи и вдигна палец нагоре, показвайки как просто е искал да се пошегува със своя съперник.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Hawkeye не струва" и падане като за "Оскар": Комедийното шоу на Медведев срещу Алкарас (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | даниил медведев | забавно | карлос алкарас | любопитно | пекин

Коментари





Следвайте ни в Facebook