Хуан Мартин Дел Потро се готви за завръщане на корта (снимки)

от в 11:03 на 03.12.2021
Диана Андреева

Хуан Мартин Дел Потро винаги е бил един от най-способните и обичани състезатели в Тура, но непрестанните контузии са го принуждавали във времето да пропуска огромни периоди от време на корта и в крайна на сметка напълно да разгърне огромния си потенциал. Такъв е и случаят в момента, тъй като Кулата от Тандил бе принуден да подложи дясното си коляно на серия от цели четири поредни интревенции, но за пореден път показа несломим дух и отново желае да се завърне в спорта.

Южноамериканецът започна да тренира отново от началото на месец август, а сега изглежда се намира в повече от отлична физическа форма. Седмици преди началото на новия тенис сезон Дел Потро се подготвя усилено, като нова бе споделено от самия него в социалната платформа Instagram, където той публикува свои снимки от фитнеса, които озаглави "Четвъртък е ден за тренировка". 

В последните дни кадри на Дел Потро бяха разпространени в социалните мрежи, защото почитатели на тенисиста и аржентински тенис фенове си припомняха триумфа на Аржентина през 2016 година на Дейвис Къп. Именно водени от бившият световен номер три в това издание на отборната надпревара, аржентинците надвиха опоненти като Великобритания, Хърватия и Италия, за да бъдат наградени с трофея. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуан Мартин Дел Потро се готви за завръщане на корта (снимки) Диана Андреева
Теми:  
atp | дел потро | тренировки | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook