Хуркач изненада Краинович! Симон продължава напред

от в 00:45 на 19.02.2019
В
Един от най-проспериращите млади играчи, а именно Хуберт Хуркач, днес записа много престижна победа срещу силния сърбин Филип Краинович, надигравайки го убедително с 6:3 6:2.

https://twitter.com/hubihurkaczfp/status/1097510957037862912?s=19

Полякът впечатли с безупречно сервиране, като в хода на двубоя записа над дузина асове и не допусна да бъде пробит дори веднъж.

От своя страна Краинович може да съжалява, тъй като не съумя да реализира нито един от осемте си брейкбола и така напуска надпреварата още на старта.

Жил Симон от своя страна не допусна изненада и потегли с трисетова победа над сънародника си Антоан Хоанг - 5:7 6:3 6:3.

Симон потегли отлично в сблъсъка и достигна до преднина от 5:2 гейма, ала Хоанг изкова впечатлаващ обрат и така взе първата част.

По-младият от двамата французи дори поведе с пробив на старта на втората част, но все пак опитният Симон не позволи да се стигне до бърза развръзка и изравни сетовете. 

В решаващия сет играта бе изключително оспорвана, като решаващ се оказа брейкът, направен от Жил в седмия гейм, и макар той да изпита известни трудности със затварянето на мача, в крайна сметка излезе печеливш от двубоя, и по този начин си гарантира място в следващия етап, където го очаква един измежду Дамир Джумхур и Петър Гойовчик.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуркач изненада Краинович! Симон продължава напред В

Коментари





Следвайте ни в Facebook