Хуркач: Не мога да опиша как се чувствам след победата над Федерер

от в 20:29 на 07.07.2021
Диана Андреева

Хуберт Хуркач сам обяви вчера как това, че Роджър Федерер е негов идол няма никакво значение и е готов да го победи на централния корт на Уимбълдън, а днес изпълни заканата си по повече от убедителен начин, триумфирайки с 6:3 7:6(4) 6:0 и така се класира за финалната четворка в Лондон, където ще го очаква един измежду Матео Беретини и Феликс Оже-Алиасим.

Самият Хуркач бе завладян от емоции след края на мача, а в интервюто си на корта младият тенисист неведнъж повтори, че този успех със сигурност е най-значимият до момента в цялата му кариера и ще остане в съзнанието му до края. Ето какво още сподели Хуби пред погледите на всички тенис почитатели, които наблюдаваха мача на централния корт или пред екрана:

"Не мога да опиша с думи как се чувствам. Толкова е вълнуващо! Главата ми не побира фактът, че победих моя идол Роджър Федерер и то на централния корт в All England Club. Да победя Роджър именно тук, където той е постигнал толкова много - това е сбъдната мечта за мен. Всичко това идва в резултат на усилията, които аз и моят екип полагаме ежедневно. Вярвам, че ще покажа най-доброто от себе си и за напред в турнира, но този мач завинаги ще остане в съзнанието ми.", завърши Хуркач.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Хуркач: Не мога да опиша как се чувствам след победата над Федерер Диана Андреева
Теми:  
роджър федерер | уимбълдън | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook