Хуркач не остави шансове на Синер и ще се завърне в топ 10 от понеделник!

от в 16:54 на 24.02.2022
Диана Андреева

Хуберт Хуркач и Яник Синер неведнъж са си партнирали в АТР събитията на двойки и двамата са доказвали многократно, че са отличен тандем. Днес те отново застанаха заедно на корта, но този път за да премерят сили помежду си. В спор за място на полуфиналите в Дубай, Хуркач се оказа по-настоятелен и заслужено се поздрави с крайната победа, настъпила при резултат 6:3 6:3. 

Началните минути на мача бяха лишени от интрига и двамата играчи преминаваха с лекота през собствените си подавания. Синер обаче изпита момент на колебание от сервис линията и допусна да бъде пробит за 2:4, а този пробив имаше ключово значение за изхода на сета. Хуркач не допусна нито за момент да загуби концентрация и не след дълго първата част отиде в историята, а общият резултат бе открит в полза на поляка. 

Все по-уверен във възможностите си, Хуркач продължи да нанася мощни удари от основна линия, докато грешките от ракетата на Синер зачестиха. Италианецът успяваше да доминира в точките единствено при излизанията си към мрежата, но това не му бе достатъчно, за да застане на пътя на вдъхновения си опонент и в крайна сметка и втората част отиде на сметката на световния номер 11. Хуркач проби още в третия гейм, за да си осигури комфортна преднина в резултата, а впоследствие отмъкна и още веднъж противниковото подаване, за да затвърди лидерството си и да се поздрави с крайната победа в двубоя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуркач не остави шансове на Синер и ще се завърне в топ 10 от понеделник! Диана Андреева
Теми:  
атп дубай | синер | тенис турнир в дубай | хуберт хуркач | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook