Хуркач: Убеден съм, че Алкарас го очаква бляскава кариера

от в 14:31 на 02.04.2022
Диана Андреева

Хуберт Хуркач детронира съпротивата на редица топ състезатели по пътя си към полуфиналите на турнира в Маями, но през вчерашния ден участието му в Мастърс надпреварата намери своя край. Полякът допусна поражение в последователни сетове от Карлос Алкарас, а по време на пресконференцията си след двубоя световният 10 изрази разочарованието си от развоя на срещата. Хуркач също така поздрави своя съперник, като сподели, че очаква кариерата на тийнейджъра да бъде повече от бляскава. Ето какво точно коментира той пред журналистите:

„По мое мнение, съм способен да играя доста по-добре, отколкото го направих днес, но Карлос постави много висока летва пред мен. Той беше постоянен от началото до края, докато аз не мога да кажа същото. Да, ядосан съм, но няма какво да направя. В спорта има и такива моменти.

Карлос е невероятен състезател и притежава голям потенциал. Да премеря сили с него бе сериозно предизвикателство, тъй като той се представя на много високо ниво от началото на годината. Единственото, което мога да направя след подобен шеметен мач, е да го поздравя. Алкарас играе феноменално за човек на неговата възраст. Със своя борбен дух, психологическа устойчивост, добра физическа подготовка и интелигентна игра съм убеден, че ще стигне далеч. Очаква го бляскава кариера." - завърши Хуркач.

Източник: Sportskeeda


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуркач: Убеден съм, че Алкарас го очаква бляскава кариера Диана Андреева
Теми:  
atp | карлос алкарас | мастърс маями | тенис турнир в маями | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook