Хваната в крачка: Приятелката на Фриц беше заснета да се любува на тялото на Фучович

от в 15:59 на 18.03.2023
Калоян Соколов

Мартон Фучович неведнъж е признавал, че е обсебен от тренировките във фитнеса и резултатите са повече от впечатляващи. Унгарецът вероятно е тенисистът в най-добра физическа форма в ATP Тура и дори неговите колеги неведнъж са намеквали колко много биха искали да имат телосложението на бившия финалист в София.

Наскоро унгарецът си спечели възхищението на тенис общността, когато отпразнува победата си над Федерико Кория в първия кръг на Аустрелиън Оупън, сваляйки своята тениска и мнозина направиха паралел между него и супергероя Хълк. Даниил Медведев дори се пошегува и посочи към краката си, когато се класира за третия кръг в Мелбърн и впоследствие сподели, че е решил да не се хвали с горната част от мускулатурата си, за да не става за смях пред Фучович.

Изглежда пък, че за Моргън Ридъл също е непосилна задача да устои на чара на бившия номер 31. Русата красавица от три години насам е във връзка с Тейлър Фриц и пътува абсолютно навсякъде с него, но камерата си направи лоша шега с инфлуенсърката по време на осминафиналния двубой от Мастърса в Индиън Уелс между нейния възлюбен и Фучович.

Унгарецът реши да се преоблече в една от паузите през втория сет, а младата дама наблюдаваше гледката в захлас и не можеше да скрие своята усмивка, но бързо понечи да отмести поглед и да отрече очевидното, когато забеляза, че бива заснета.

Самата Ридъл демонстрира завидно чувство за хумор по време на последното си публикувано видео в социалните медии, където признава, че просто не е имало какво да направи, защото Фучович притежава телосложението на гръцки бог, така че надали Фриц ще има особено желание да провежда дори тренировъчни сесии със своя унгарски колега.

@moorrgs

unfortunately not the first time ive been turned into a meme on twitter.

♬ Just A Girl - No Doubt

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хваната в крачка: Приятелката на Фриц беше заснета да се любува на тялото на Фучович Калоян Соколов
Теми:  
atp | индиън уелс | любопитно | мартон фучович | моргун ридъл | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook