И Андре Агаси влиза в лигата на супертреньорите - ще помага на Джокович

от в 20:09 на 21.05.2017
Калоян Пламенов

Бившият номер 1 в света при мъжете Новак Джокович официално обяви, че Андре Агаси влиза в неговия щаб. Сърбинът съобщи новината след загубата си от Александър Зверев на финала в турнира от сериите "Мастърс 1000" в Рим.

Oсвен това сърбинът отбелязва, че през последните седмици е говорил с американската легенда и дори последният е гледал неговите мачове, запознавайки се детайлно с формата му.

Агаси ще помага на Новак само на предстоящото Открито първенство на Франция, след което двамата ще преценят как да продължат дейността си съвместно.

Според "Евроспорт" е по-вероятно Агаси да консултира Ноле главно за големите турнири, а отделно сърбинът ще си работи с друг треньор.

По подобен начин работи и Анди Мъри с Иван Лендъл, който му е консултант, а Джейми Делгадо е човекът, който се води треньор на британеца. 

Както е известно, напоследък Джокович работи без главен треньор, след като реши да освободи целия си щаб начело с Мариан Вайда, заради слабата форма, в която се намира. 

Подобна роля край Джокович през годините имаше и друг Борис Бекер, който бе заедно със сърбина по време на най-успешните му сезони.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 
Оцени тази статия:
И Андре Агаси влиза в лигата на супертреньорите - ще помага на Джокович Калоян Пламенов
Теми:  
андре агаси | новак джокович | тенис легенди

Коментари





Следвайте ни в Facebook