И Шварцман е в беда! Дали аржентинецът утре ще успее да обърне развоя на мача срещу Куевас в Рио?

от в 04:35 на 20.02.2019
В
Дали ще видим поредната загуба на поставен тенисист на турнира от сериите АТР 500 в Рио? По всичко изглежда, че да, при положение че четвъртият поставен Диего Шварцман изостава с 0:3 и 15:40 срещу опитния клей-специалист Пабло Куевас, когато проливен дъжд отложи мача им за утрешния ден. Все пак аржентинецът е един от най-борбените тенисисти и никога не бива да бъде отписван, но класата на опонента му може и да направи задачата на Диего непосилна.

Мачът започна с пет поредни точки в актива на уругваеца, който набързо достигна до 15:40 на сервиса на Шварцман. Аржентинецът не приличаше на себе си и видимо бе разконцентриран, като допускаше нетипични непредизвикани грешки в края на дългите размени от основната линия.

Миналогодишният шампион отрази първия брейкбол, но при следващия допусна изключително неприятна грешка от форхенд, след която Диего изостана с ранен пробив, като скоро брейкът бе затвърден за 3:0.

В следващия гейм 12-тата непредизвикана грешка на Шварцман означаваше 15:40, когато съдията на стола взе решението да прекрати двубоя.

Все пак защитаващият титлата си аржентинец може и да се надява, че утре ще му бъде ден, след като днес явно всички поставени тенисисти са урочасани да загубят своите откриващи мачове.

Единствено петият Жоао Соуса се справи с Гуйдо Пея, но всички други поставени бяха отстранени от надпреварата, което създава впечатлението, че днес топ-тенисистите в Рио като че ли са орисани да загубят.

И друг мач бе суспендиран; този между японеца Таро Даниел и играещия с уайлдкард представител на домакините Тиаго Сейбът Уайлд. Там изглежда, че японецът ще надделее, като резултатът сочи 3:6 6:3 4:1 и сервис на Даниел.

Двата мача, които завършиха точно преди дъждът да се усили, бяха този между шампионът от турнира в Кордоба по-рано през месеца - Хуан Игнасио Лондеро, който победи Елиас Имер след 2:6 7:5 6:2, както и този между първия поставен Доминик Тийм и Ласло Джере, който завърши с 6:3 6:3 в полза на сърбина, като срещата се превърна и в изненадата на деня.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
И Шварцман е в беда! Дали аржентинецът утре ще успее да обърне развоя на мача срещу Куевас в Рио? В

Коментари





Следвайте ни в Facebook