Ясен е началният час на финалния сблъсък на Купа "Дейвис"!

от в 01:01 на 05.12.2021
Мирела Николова

Сезон 2021 е вече на финалната си права и след изобилие от тенис емоции, исторически постижения, вълнуващи сблъсъци и незабравими моменти дойде време и за последния официален мач за годината, а именно финала на Купа "Дейвис". В него един срещу друг ще излязат отборите на Русия и Хърватия и един от тях ще бъде новият световен отборен шампион.

От самото начало руснаците са най-изявеният фаворит за трофея, след като могат да разчитат на двама представители на челната десетка на световната ранглиста в лицето на Даниил Медведев и Андрей Рубльов, но хърватите също далеч не са за подценяване, имайки предвид наличието на световните №1 на двойки Мате Павич и Никола Мектич, а също и изненадата на турнира - Борна Гойо, превърнал се в герой за родината си, след като спечели всички три срещи, в които взе участие. 

Дали Хърватия ще успее да поднесе още една изненада по пътя към втора титла на Купа "Дейвис", или Русия ще оправдае очакванията към себе си и ще триумфира за трети път на най-престижното отборно първенство по тенис, предстои да разберем днес от точно 17:00 часа българско време, като двубоите ще можете да проследите по Диема спорт 3 или на обичайните линкове в Tennis.bg.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е началният час на финалния сблъсък на Купа "Дейвис"! Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | даниил медведев | купа дейвис | марин чилич | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook