Ясен е началният час на сблъсъка за трофея на Мастърса в Маями!

от в 06:35 на 03.04.2022
Мирела Николова

След повече от седмица на зрелищни битки, изключителни обрати и първокласен тенис, които имахме удоволствието да наблюдаваме за поредна година в Маями, ни предстои да станем свидетели и на последния двубой от тазгодишното издание на турнира, в който един срещу друг ще се изправят Карлос Алкарас и Каспър Рууд, които досега имат една официална среща помежду си, спечелена от младока.

Само на 18 години, испанецът вече показа, че представлява огромна заплаха за всеки един тенисист, и за пореден път доказа тезата, че бъдещето му в професионалния тенис е повече от обещаващо. От своя страна, Рууд често е бил смятан за играч, чиято най-силна настилка е клеят, но пък през изминалата седмица той опроверга тези твърдения, достигайки до първия си финал на надпревара от сериите "Мастърс 1000" на твърди кортове. 

Двамата състезатели ще излязат на корта в неделния ден в точно 20:00 часа българско време, за да определят шампиона през настоящия сезон на Мастърса в Маями, като вие отново ще имате възможността да проследите на живо финалния сблъсък на обичайните линкове в Tennis.bg.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ясен е началният час на сблъсъка за трофея на Мастърса в Маями! Мирела Николова
Теми:  
atp | карлос алкарас | каспър рууд | маями | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook