"Явно двойковите играчи не сме толкова зле": Павич злорадства от загубата на Надал и Алкарас

от в 10:28 на 01.08.2024
Калоян Соколов

Рафаел Надал и Карлос Алкарас оформиха безспорно най-интригуващия тандем сред участниците на Олимпиадата в Париж и още на старта двамата испанци дадоха сериозна заявка за златния медал, отстранявайки поставените под номер 6 - Максимо Гонзалес и Андреас Молтени. Впоследствие двете големи звезди на световния тенис отстраниха и нидерланската двойка, в която играеше бившия номер едно в ранглистата при каретата - Уесли Кулхоф.

Самият първи кръг при тандемите завърши с отпадането на цели 5 от 8-те поставени двойки, което допълнително доведе до фаворизирането на "Надалалкарас" и подценяването на истинските двойкови специалисти. Вчера обаче Раджийв Рам и Остин Крайчик защитиха успешно достойството на цялата двойкова тенис общественост, след като американците не оставиха никакви шансове на общо 25-кратните "мейджър" шампиони, надигравайки ги с категоричното 6:4 6:2 и така лишиха Матадора от възможност да вземе медал на последната си Олимпиада.

Изглежда този резултат се е харесал на хърватина Мате Павич, който е печелил всички "мейджър" трофеи в спорта и освен това е последният златен медалист при двойките. "Поздравления, момчета"! Изглежда играчите на двойки не са толкова лоши, колкото целият тенис свят си мисли" - написа Павич под публикация с резултата от мача, което определено ни показва, че балканецът е останал наранен от отношението към него и колегите му.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Явно двойковите играчи не сме толкова зле": Павич злорадства от загубата на Надал и Алкарас Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | мате павич | париж 2024 | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook