"Явно Новак е Железния човек": Метален предмет на гърдите на Джокович отвори нови дискусии

от в 12:44 на 01.06.2023
Мирела Николова

След като на старта на Откритото първенство на Франция се въвлече в политически скандал, след срещата си от втория кръг Новак Джокович отново попадна под светлината на прожекторите. Този път причината бе мистериозна лента с метална пластина, която се превърна във водеща тема след победата му над Мартон Фучович късно снощи.

По време на една от почивките в двубоя сърбинът реши да си смени тениската, при което камерите веднага уловиха как на гърдите му има поставена лента с метален предмет, заради която Джим Къриър, коментиращ за Tennis Channel, направи любопитна асоциация с Железния човек: "Вие някога да сте виждали Робърт Дауни Джуниър и Новак Джокович в една и съща стая? Може би именно Новак е Железния човек".

Впоследствие на пресконференцията си 22-кратният шампион от Големия шлем бе попитан за въпросния метал, но отговорът му бе крайно уклончив. "Като дете много харесвах Железния човек, така че сега се опитвам да се превъплътя в него", започна шеговито Джокера, след което допълни: "Моят екип ми осигурява изключително ефективна нанотехнология, за да ми помогне да дам най-доброто от себе си на корта. Така че това е най-голямата тайна в моята кариера. Ако не беше тази технология, нямаше да съм тук".

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Явно Новак е Железния човек": Метален предмет на гърдите на Джокович отвори нови дискусии Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | ролан гарос 2023

Коментари





Следвайте ни в Facebook