"Имаш още 20 олимпиади пред себе си; златото ти ще дойде": Джокович посвети пост на Алкарас

от в 10:39 на 06.08.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович и Карлос Алкарас бяха съперници само преди малко повече от 24 часа в един от най-големите възможни тенис мачове, но явно битката за златото не е довела дори до временно охлаждане в отношенията на двамата играчи, които са изненадващо близки и приятелски, имайки предвид че говорим за двамата най-добри тенисисти на планетата към този момент.

"Бих искал да отдам кратка почит и поздравления към Карлитос Алкарас! Още един епичен финал, приятелю! Същинско "Ел Класико" (така се наричат футболните дербита между Реал Мадрид и Барселона). Поздравления на теб и твоя екип за отличната Олимпиада. Имайки предвид твоята възраст, енергия и способности на корта, то вероятно има още 20 олимпийски игри пред теб и несъмнено твоето злато също ще дойде. До следващия път, друже"! - гласи последният пост на Джокович в социалните медии, който той реши да посвети на своя съперник.

"Благодаря ти, титане! Нямам търпение за следващата ни битка" - отговори веднага Алкарас, а ние можем само и единствено да се надяваме, че следващата битка между двамата тенис майстори ще дойде възможно най-скоро, като по план те трябва да се появят обратно на корта за Мастърса в Синсинати (12 - 19 август), където през миналата година Джокович надви испанеца в един от най-епичните финали в историята на тази серия надпревари.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Имаш още 20 олимпиади пред себе си; златото ти ще дойде": Джокович посвети пост на Алкарас Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook