"Имитацията е най-висшата форма на ласкателство": Шелтън без лоши чувства към Джокович

от в 12:42 на 09.09.2023
Калоян Соколов

Бен Шелтън ясно заяви, че няма никакви проблеми с това, че вчера Новак Джокович използва празненството с вдигането и затварянето на телефонната слушалка, за да отбележи победата си над него в полуфиналите на US Open.

Въпросният жест се превърна в запазена марка на 20-годишния тенисист, който го измисли след победата си над Франсис Тиафо на 1/4-финалите, но 23-кратният шампион от Шлема открадна идеята от по-младия си колега и го видяхме да прави абсолютно същото нещо, след като реализира мачбола си вчера вечерта. Това никак не се хареса на феновете в Ню Йорк и мнозина съзряха опит за провокация от страна на Ноле към местния любимец, само че самият световен номер 49 изглежда е на съвсем друго мнение:

"Не ми харесва, когато хората в социалните медии ми казват по какъв начин мога или не мога да празнувам след победа. Смятам, че щом спечелил даден мач, то съм си заслужил правото да направя, каквото пожелая и да оставя емоциите да ме завладеят за миг.

Не ме интересува, че Новак използва моето празненство, за да отбележи победата си и нямам проблем с това. Спомням си как като хлапе ме учеха, че имитацията е най-искрената форма на ласкателство. Нямам какво повече да кажа по въпроса" - коментира Шелтън по темата.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Имитацията е най-висшата форма на ласкателство": Шелтън без лоши чувства към Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | бен шелтън | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook