Индийски неволи за Шарапова: Обвинена е в измама и престъпен заговор

от в 18:29 на 18.03.2022
Калоян Соколов

Тенис кариерата на Мария Шарапова приключи преди повече от две години, но бившата номер едно продължава да е изключително дейна чрез своите бизнес проекти и е една от най-влиятелните жени в спортния свят. Оказва се обаче, че не всеки е доволен от работата на рускинята и срещу нея има опасност да бъде заведено дело от индийската гражданка Шафали Агарвал. Въпросната жена обвинява Шарапова в измама и престъпен заговор, в който за неин съучастник бива посочен седемкратния шампион във Формула 1 - Михаел Шумахер.

Агарвал и нейният съпруг решават преди известно време да се преместят в град Гургаон. Там е трябвало да бъде разположен жилищен комплекс и те закупуват апартамент на неговата територия, само че разработчиците не са изпълнили предвидения проект, а това се случва преди цели седем години и оттогава няма никакво развитие. Индийката е твърдо решена да потърси справедливост по съдебен път, заявявайки следното в жалбата си:

"Една известна тенисистка подкрепи проекта в очите на широката общественост, тъй като нейната снимка присъстваше в промоционалната брошура. Тя ни даваше единствено фалшиви обещания и организираше множество вечери с клиенти. Тя също така твърдеше как има планове да открие магазин и тенис академия в околността, но нищо от това не се случи. Освен това, както е споменато в рекламите и брошурите, то трябваше да бъде построена кула, наречена „Световната кула на Михаел Шумахер“ - завършва свободния текст.

Самото разследване по случая пък вече е стартирало преди два дни и скоро ще разберем дали има доза истинност в твърденията на индийската гражданка или е просто несполучлив опит за уронване на престижа на петкратната шампионка от Шлема.

Източник: GoTennis.Ru

 

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Индийски неволи за Шарапова: Обвинена е в измама и престъпен заговор Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook