Instagram: Кои са най-големите фен тенис профили на Григор? (любопитно)

от в 14:23 на 16.10.2020
Валери Андреев

Всички много харесваме Григор Димитров, следим редовно участията му и се наслаждаваме на присъствието му не само на корта, а и извън него. Но има две момичета, които приемат Григор като нещо доста по-специално от тенисист, те всекидневно публикуват какво се случва с първата ни ракета, като правят това пред десетки хиляди последователи. 

1. Grigordimitrov.fans - най-популярният и голям фен профил на Григор Димитров, който е на Мирела Николова. Вижте обаче какво разказва тя за себе си:

 

 

 

 

Коя си ти?

Казвам се Мирела Николова и съм на 16 години от Пловдив. През 2013 година за първи път гледах тенис мач (Григор Димитров - Новак Джокович в Мадрид) и с времето този спорт се превърна в неизменна част от ежедневието ми. Срещна ме с много фенове, някои от които са едни от най-близките ми приятели днес.

Как започна всичко?

Стартирах профила си през лятото на 2016-та с идеята да имам едно място, където да публикувам снимки и видеа на Григор и да споделям емоциите си, свързани с него. Никога не съм си и помисляла, че това ще се превърне в нещо толкова значимо за мен. Въпреки това с течение на времето цифрата на последователите ми растеше все повече и повече, за да стигне до наистина немислимите преди няколко години - 12 хиляди.

Какво те мотивира да поддържаш профила?

Още в началото беше голямо удоволствие да качвам постове в акаунта си и това стана мое хоби. Един от най-хубавите ми спомени, свързани с профила, е моментът, когато Григор ме последва, защото това даде възможност повечето от постовете ми да достигнат до него и по този начин той да усети огромната подкрепа от всички нас, феновете му, както от България, така и по света. Мисълта, че той може да почувства любовта ни, макар и през екрана, ме мотивира да продължавам да публикувам ежедневно, дори с двойно повече ентусиазъм.

Какво най-много харесваш в Григор?

Още в първия негов мач, който гледах, Григор ме впечатли със своята харизма и очарование. Винаги е спортсмен на корта и не се колебае да помогне на някого в нужда, независимо дали е момиче, подаващо топките, или е негов съперник. Възхищавам се на упоритостта му и желанието да постигне нещо голямо, тръгвайки от нищото, за да достигне до най-големите световни тенис сцени и да покаже на света, че някъде там, на Балканския полуостров, има една малка държава, наречена България. Григор е пример за всички нас, че с труд и усилия всичко е постижимо; че трябва да вярваме във възможностите си и да не се отказваме; че дори и да сме паднали, винаги можем да се изправим и да се завърнем по-силни. Той е още едно доказателство, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му и че небето е единственият предел.

2. Grigordimitrovvfanpage - профилът на Анисия Стоева, която е част от МВ Тенис и е една от най-големите тенис почитатели на Григор Димитров 

 

Коя си ти?

Тепърва ми предстои да си отговарям на този въпрос, но това, което със сигурност мога да кажа на този етап е, че съм една от авторите в сайта, казвам се Анисия, на 16 години съм и живея в Кюстендил. От 3-4г следя тениса и съответно Григор по-изкъсо, а тренирам от малко повече от година.

Как започна всичко?

Действително създаването на акаунта бе с цел овладяване на цялата обсесия, или по-правилно ,,Гришомания", за благото на всички около мен, които просто биваха принуждавани да слушат за него денонощно. Това, заедно с факта, че желаех Григор да усети по някакъв начин огромната любов и подкрепа, идваща от цял свят, бяха движещите фактори в началото. Да, на старта не беше особено лесно, но напълно постижимо вложиш ли желание и усилие, както стана на 23-ти април, а останалото е история...

Какво те мотивира да поддържаш профила?

Създадох профила на 23.04.2018 и оттогава обхваща един стабилен период от ежедневието ми. Естествено нещото, което ме мотивира да продължавам да полагам усилия, е предимно Григор, който за тези две години е харесвал повече от 20 мои публикации, което означава светът за мен, и естествено последователите в профила, които за това време заедно са неотлъчно до мен, подкрепяйки Григор и самата мен по този начин. Усещам, че чрез страницата успявам да осъществявам връзка с него и подкрепата ми действително да го достига, което ми носи само и единствено лично удовлетворение.

Какво най-много харесваш в Григор?

Списъкът е безкраен, разбира се. Но може би качеството, което ме изумява най-много в него, е човечността и чистотата. Имайки всички тези рекорди и поводи за национална гордост, а и не само, зад гърба си, и все пак, съумявайки никога да не забрави откъде е тръгнал и кой му е подал ръка, буди у мен само и единствено безкрайно уважение и възхищение към Григор и труда му.

Много сме щастливи, че Анисия е активна и незаменима членка на нашия екип, а с Мирела успяхме за няколко месеца да работим заедно по проекта ни МВ Тенис, който сега е част от tennis.bg, затова можем спокойно да кажем, че това са едни от най-трудолюбивите и отдадени момичета, а ние им пожелаваме да продължават да споделят любовта си така, както сега го правят, и се надяваме да имат все повече и повече последователи и успехи!


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Instagram: Кои са най-големите фен тенис профили на Григор? (любопитно) Валери Андреев
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook