"Искам да успокоя родителите си" Алкарас е напът да се откаже от традицията с татуировките

от в 11:37 на 16.07.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас изглежда близо до това да се откаже от традицията си с татуировките след спечелена титла от Шлема и определено можем да го разберем, имайки предвид темповете, с които трупа "мейджър" купи във витрината си. 21-годишният играч изобразява датата на триумфа си, както и някакъв символ на града, в който е спечелил турнира. Така досега Алкарас имаше татуирана датата на първата си купа на US Open, както и тази от дебютния си успех на Уимбълдън, която освен това е допълнена с рисунка на ягода.

През тази година пък Алкарас спечели на Ролан Гарос и се очакваше Айфеловата кула в най-скоро време да се появи върху тялото на испанеца, който обаче не бърза с тази задача и признава, че неговите родители не са във възторг от въпросната традиция и ще трябва да проведе специален разговор на тази тема с тях, след като преди броени дни завоюва втория си трофей "на свещената трева".

"Исках да успокоя родителите си им казах, че ще си правя татус само за първата ми титла на всеки един от Шлемовете. Тази титла на Уимбълдън обаче е много голяма за мен и вероятно ще сложа датата до тази от миналата година. Ще трябва обаче да го обсъдим с тях. Все още не съм си татуирал Айфеловата кула, но със сигурност ще го направя. За Уимбълдън ще видим, защото вече е нужно да говоря с нашите" - разки Карлитос пред Tennis Channel.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Искам да успокоя родителите си" Алкарас е напът да се откаже от традицията с татуировките Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook