Искате да получите тенис урок от Григор Димитров? Вече имате тази възможност!

от в 19:42 на 27.10.2021
Мирела Николова

TopCourt е стрийминг платформа, която предоставя възможност на почитателите на тениса да надникнат в живота на професионалните играчи, да се запознаят с начина им на мислене и да разгледат отблизо стила на даден състезател. Полезни упражнения за усъвършенстване на корта, любопитни истории, поглед зад кулисите на големите турнири, както и видеа с инструкции лично от звездите на световния тенис елит. Всеки един тенисист споделя своите тайни, с които ще можете да подобрите играта си, като е обърнато специално внимание на всички удари в тениса, подготовката извън корта, а наред с физическите упражнения потребителите получават и стратегии за усъвършенстване на менталната си устойчивост. 

Най-новото попълнение на тази платформа е именно първата ни ракета Григор Димитров. През утрешния ден ще бъдат публикувани видеата, записани от нашето момче, които ще бъдат достъпни за всички желаещи, които ще трябва да заплатят годишен абонамент от 180 долара.

"Един от най-талантливите и харизматични играчи в ATP Тура - Григор Димитров, чиято комбинация от сила и грация на корта е впечатляваща. Нареченият някога "Baby Federer" сега е тук, за да ви покаже една страна от себе си, която никога досега не сте виждали. Присъединете се към Григор, за да разберете тайните на неговия красив бекхенд с една ръка и тактиките, които препоръчва да включите в следващата си тренировка, а с негова помощ ще имате възможност да поемате контрола върху всяка точка", гласи представянето на най-добрия ни тенисист на сайта на TopCourt.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Искате да получите тенис урок от Григор Димитров? Вече имате тази възможност! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook