Искрен Мико в пресконференцията след мача: напрежението оказа влияние

от в 21:31 на 05.02.2019
В
На интервюто след загубата от Робин Хаасе, Димитър Кузманов беше откровен, че е силно разочарован от играта си и емоциите и напрежението са оказали голямо влияние на представянето му, защото имено те са го сковали.

Кузманов не пропусна да благодари на публиката, както и  да изтъкне  силната игра на Хаасе, особено на начален удар.

Запитан за купа Дейвис, Кузманов заяви, че новия формат на отборното първенство не му допада, но се радва за подмладения българския тим, където Андреев вече не е дебютант, а очаква и Лазаров и Донски също да се включат силно.

За плановете си за напред през сезона, Димитър заяви, че при загуба утре на двойки още в четвъртък заминава за Тайланд, където има два чалънджъра, на които е поставен в основната схема, но при победа утре всичко се променяло!

Целта пред нашето момче оставала същата - участие на турнир от Големия шлем, а за момента основен приоритет е завръщането в първите 250.

На зададения от нас въпрос, дали вече се чувства  по-близо до нивото на играчите от топ 100, Мико уверено заяви, че наистина усеща как съвсем малко го дели от тяхното равнище, което само може да ни радва, и се надяваме наистина скоро той да намери своето място в елита на световния тенис.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Искрен Мико в пресконференцията след мача: напрежението оказа влияние В

Коментари





Следвайте ни в Facebook