Иснър за надпреварата в Саудитска Арабия: Развълнуван съм, че ще мога да взема участие в подобно събитие.

от в 21:58 на 10.12.2019
В

Макар че има някои играчи, които стават професионалисти на възраст 15 или 16 години, по-голямата част от спортистите, които мислят, че успяват в тура, са тези, които са отделили време да развият уменията си чрез практика и са се подготвили напълно. По темата говори двуметровият Джон Иснър, който скоро отново ще се появи под прожекторите, защото ще вземе участие в надпреварата Diriyah Tennis Cup. Турнирът ще се проведе между 12 и 14 декември в Саудитската Арабия, а там феновете ще могат да видят играчи като Даниил Медведев, Давид Гофен, Стан Вавринка и други.  



"Трябваха ми четири години в колеж, за да бъда готов да играя професионален тенис и това е нещо, което, като погледна назад към миналото си, не бих се поколебала да повторя. Младите играчи трябва да тренират усилено и да се подготвят за неравности на пътя, преди да постигнат каквито и да е успехи. Това е спорт, при който е важно винаги да гледаш напред към следващия си мач, а не какво се е случило в миналото."


"Развълнуван съм да разгледам културата на Саудитска Арабия. Играенето на тенис на място за световно наследство винаги е уникално. Развълнуван съм, че ще бъда част от подобно изживяване. Нашият спорт винаги търси нови фенове и възможности, които да помогнат за растежа на играта и вярвам, че това събитие е чудесен начин да помогне за въздействието и разширяването на "тенис границите". Декември е решаваща част от извънсезонните тренировки за много играчи, тъй като се подготвяме за 2020 г. и е хубаво да имаме тази възможност да тествате уменията си срещу най-добрите играчи в света преди официалните мачове."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър за надпреварата в Саудитска Арабия: Развълнуван съм, че ще мога да взема участие в подобно събитие. В

Коментари





Следвайте ни в Facebook