Иснър започва срещу Карлович или Томпсън в Ню Йорк (жребий)

от в 18:03 на 09.02.2020
Диана Андреева

Третото издание на New York Open започва през утрешния ден, като Джон Иснър, Милош Раонич и Райли Опелка са водещите претенденти за вдигане на трофея в Ню Йорк. Независимо че Кей Нишикори, Сам Куери и Ник Кирьос се оттеглиха, надпреварата няма да бъде лишена от зрелищни двубои.


Търсейки първата си титла в Ню Йорк, Джон Иснър ще се изправи срещу труден опонент още в първия си мач. Световният номер 18 ще срещне победителя измежду Иво Карлович и Джордан Томпсън във втория кръг на надпреварата.


Двуметровият американец е първи поставен в надпреварата, като в трети кръг той може да срещне сънародника си Тенис Сандгрен. Четвъртфиналистът на Australian Open - Сандгрен, заедно със Стив Джонсън, Дамир Джамхур и Андреас Сепи са част от най-горната четвъртина.



Миналогодишният шампион и трети поставен в схемата Райли Опелка започва срещу Йошихито Нишиока или Хенри Лааксонен във втория кръг. Кевин Андерсън, който също е в тази четвъртина, очаква квалификант преди евентуалната среща на осминафиналите с Камерън Нори или Брайън Ши.


Шампионът от Окланд 2020 - Уго Умберт, е водач на третата четвърт. По пътя към полуфинала той може да срещне Джак Сок, Маркос Жирон, Томи Пол или Миомир Кецманович. Ако успее да се справи с тях, францизинът ще си осигури двубой с втория поставен, а именно канадеца Милош Раонич. 



Раонич ще открие участието си с двубой срещу Cон-Во Куон, който по-рано тази седмица допусна тежка загуба в Пуна. При победа над представителя на Южна Корея, Милош най-вероятно ще срещне Кайл Едмънд, с когото за последно игра на мастърса в Маями през 2019.



Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Иснър започва срещу Карлович или Томпсън в Ню Йорк (жребий) Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook