Иснър: Laver Cup е страхотен турнир, всичките участници сме добри приятели

от в 09:22 на 21.09.2019
Калоян Пламенов

Американецът Джон Иснър преминава през много хубав момент в живота си, тъй като в началото на ноември месец ще се роди второто му дете.

"Дъщеря ми навърши наскоро една годинка и спретнахме с жена ми голямо парти за нейния рожден ден. На 1-и ноември, ако всичко е наред, чакам да се роди и другото ми дете, което ще бъде момче", разкрива янкито.

"Може дори да се роди малко по-рано от тази дата. Всичко това е наистина невероятно. За под 14 месеца на практика ставаме родители на две деца, а това е супер. За моя и нейна радост обаче ние сме готови за това и имаме голяма помощ от родителите ни". 

Той коментира и усещането си да играе на Laver Cup.

"Фантастично е да се завърна отново. Вълнението е наистина голямо. Знаем, че атмосферата ще бъде невероятна, както е през последните две години. Не мога да опиша колко забавно е да участваш в този турнир". 

"Именно за това ще ни бъде приятно на всички, защото се опитваме да се победим в 95% от времето на годината. Това събитие обаче е много по-различно. Преди всичко се забавляваме, тъй като всички ние сме много добри приятели". 

Днес не преди 14:00 часа янкито ще се изправи срещу Александър Зверев. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър: Laver Cup е страхотен турнир, всичките участници сме добри приятели Калоян Пламенов
Теми:  
laver cup | джон иснър | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook