Испания и Австралия се класираха за 1/4-финалите; Америка с труден успех над Италия

от в 07:43 на 21.11.2019
В


Испания не остави шансове на имащия много кадрови проблеми отбор на Хърватия и по този начин, водени от Рафа Надал, представителите на домакините се наложиха с категоричното 3:0.



Срещата бешв решена ошв на сингъл, защото първо Никола Мектич отсъпи на Роберто Баутиста Агут с  6:1 6:3, а впоследствие световният номер едно не срещна много трудности и благодарение на брейк преднина и в двата сета надделя над Борна Годжи с 6:3 6:4 в доста безинтересен двубои. Така въпреки че вече бяха сигурни четвъртфиналисти Испания впрегнаха Рафа и Марсел Гранойарс, които записаха и третия успех за деня за домакините и така и приключиха груповата фаза за своята страна.



Америка беше по-добра на двойки и благодарение на успех при каретатата успя да надделее над Италия.



Двете държави си размениха по един успех на сингъл след като първоначално Фабио Фонини даде преднина на страната си с успех над Райли Опелка с 6:4 6:7(4) 6:3, но паритета в играта беше възстановен от Тейлър Фриц, който надделя над Матео Беретини след 5:7 7:6(5) 6:2. Така всичко щеше да се реши на двойки, но за щастие на американците класата и опита на Джак Сок дадоха резултат и той, партнирайки си със Сам Куери след 6:7(4) 7:6(2) 6:4 победиха Симоне Болели и Фабио Фонини.



Опонентите на Канада на четвъртфиналите ще бъде Австралия. Това стана ясно след като Ник Кирьос записа успех над Стив Дарсис с 6:2 7:6(9), а Алекс Де Минор надви Давид Гофен с необичайното 6:0 7:6(4).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Испания и Австралия се класираха за 1/4-финалите; Америка с труден успех над Италия В

Коментари





Следвайте ни в Facebook