Испания са на финал след ново страхотно представяне на Надал

от в 09:48 на 24.11.2019
В


Рафаел Надал се превърна в големия герой за Испания за пореден път по време на тазгодишното издание на Купа "Дейвис" и на практика класира страната си на финал. Домакините стигнаха до победа с 2:1 над Великобритания в среща решена на двойки.



В първия мач от вчерашния ден Кайл Едмънд даде аванс на британците, след като победи Фелисиано Лопес след 6:3 7:6(3), а така постави Рафа отново в ситуация да трябва да печели два двубоя.

Матадора бързо изравни резултата след безпроблемна победа над Даниел Евънс с 6:4 6:0 в двубои лишен от какъвто и да интерес особенно през втората част.



Така отново се стигна до каретата, които щеха да определят 1/2-финала, а британците със сигурност бяха доста по опитни. Това обаче не повлия по никакъв начин на Рафаел Надал и Фелисиано Лопес и те все пак победиха Нийл Скупски и Джейми Мъри след 7:6(3) 7:6(8) и така класираха Испания на финал. За пореден път Матадорът беше като стена на мрежата, а от дъното диктуваше страхотно високо темпо със своя невероятен форхенд и така и изведе домакините до финала!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Испания са на финал след ново страхотно представяне на Надал В

Коментари





Следвайте ни в Facebook