История за вдъхновението: Емоционалното послание на Тиафо към Дел Потро

от в 23:23 на 10.02.2022
Мирела Николова

Хуан Мартин Дел Потро е сред най-големите любимци на феновете и се е превърнал в пример за подражание на мнозина деца по света заради своята великолепна игра, впечатляваща борбеност и не на последно място огромно сърце. Новината за оттеглянето му предизвика вълна от послания към аржентинеца от страна на неговите колеги, като измежду тях това на Франсис Тиафо направи много силно впечатление, тъй като бе изключително емоционално:

"Това е лудост. Истински се надявам това да не беше последният ти мач. Но ако е, то искам да ти кажа едно голямо благодаря. Ти беше любимият ми тенисист, когато бях малък. Спомням си, когато те гледах на Citi Open във Вашингтон. Ти бе първият професионален играч, който ми даде автограф. Помня как тогава казах на треньора си, че този човек ще спечели US Open, и ти го направи. Плаках, когато триумфира в Ню Йорк през 2009 г.

В момента звуча като някакъв изключително запален фен, защото наистина съм такъв. Фактът, че въпреки всичко, през което си преминал, си постигнал толкова много, е забележителен. В моите очи ти си достоен за Залата на славата. Жива легенда. Изпитвам единствено любов и респект към теб. Върви с високо вдигната глава, тъй като остави огромна следа след себе си", завърши американецът в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Frances Tiafoe (@bigfoe1998)

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
История за вдъхновението: Емоционалното послание на Тиафо към Дел Потро Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | франсис тиафо | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook