Иванов и Донев се класираха за 1/4-финалите в Кайро

от в 14:15 на 06.05.2021
Диана Андреева

Симон-Антони Иванов и Габриел Донев продължават да се представят страхотно на ITF M15 турнира, който се състои в Кайро. Стартирали от квалификациите, двамата ни представители намериха място в 1/4-финалите след серия от убедителни представяния, а през утрешния ден ще се борят за място сред последните четирима в надпреварата. 

Иванов до момента не бе достигал толкова напред в ITF турнир, но през последните няколко месеца той демонстрира страхотно израстване на корта, а това се отразява и на класирането му в ранглистата. За да достигне до успех през днешния ден, Симон-Антони не показа най-добрия си тенис, тъй като допускаше доста грешки на сервис, ала постояннството му от основна линия спомогна да се наложи в крайна сметка с 6:2 6:2.

Донев от своя страна изигра най-силния си мач до момента в Кайро. Българинът се справи с 1216-ия в света Владимир Ужиловски в последователни сетове - 6:1 6:1. Победата на Донев дойде след по-малко от един час, като той показа разнообразна игра, която макар и колеблива на моменти, се оказа достатъчна, за да го класира в следващия етап от турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иванов и Донев се класираха за 1/4-финалите в Кайро Диана Андреева
Теми:  
габриел донев | Кайро | симон антони-иванов

Коментари





Следвайте ни в Facebook