Иванов се бори достойно, но все пак отстъпи на топ поставения в пресявките

от в 15:16 на 26.09.2021
Тея Кръстева

Симон-Антони Иванов отстъпи в първия си мач от квалификациите при своя дебют на Sofia Open. Българинът загуби със 7:5 6:1 срещу поставения под номер 1 в пресявките Педро Мартинес. Световният номер 867 се бори достойно в първата част на двубоя, само че в крайна сметка опитът надделя и 24-годишният испанец се поздрави с крайната победа.

Иванов навлезе по-колебливо в сблъсъка, налагайки му се в началните минути да отразява точка за пробив, само че петата ракета на България неотлъчно успяваше да поведе в резултата и да печели своите подавания. В крайна сметка, при 5:5 ръката на далеч по-ниско поставения състезател в световната ранглиста трепна, а Педро Мартинес максимално се възползва от това, затваряйки първата част със 7:5.

Оттам насетне испанецът се превърна в господар на корта, докато нашето момче не намираше сили да се противопостави на именития си опонент. До края на двублоя Симон-Антони Иванов спечели един-единствен гейм, с което приключи участието си на тазгодишното издание на Sofia Open.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иванов се бори достойно, но все пак отстъпи на топ поставения в пресявките Тея Кръстева
Теми:  
симон антони-иванов

Коментари





Следвайте ни в Facebook