Иванович каза "да" на Швайнщайгер с рокля за само 275 евро

от в 13:51 на 14.07.2016
Георги Христов

Въпреки огромните си финансови възможности тенис звездата Ана Иванович изуми света със скромността си, пише "7 дни спорт". Удивителната сръбкиня каза заветното "Да" на своя любим - капитана на националния отбор на Германия Бастиан Швайнщайгер, на церемония във Венеция с рокля за едва 275 евро. Въпреки символичната сума бившата №1 в световната ранглиста отново изглеждаше зашеметяващо.

Роклята на Revolve е част от конфекция и дори в момента е с намаление в Интернет сайта на не толкова популярната марка дрехи и аксесоари. След появата на Иванович с дългата бяла рокля, която всъщност не е булчинска, а ежедневна, моделът се превърна в най-продавания в магазина. Тенисистката изобщо не се притесни от факта, че не е обсипана с диаманти. Сватбата на футболиста и тенисистката всъщност ще продължи три дни.

В първия ден двойката сключи граждански брак, а вчера двамата се врекоха във вечна вярност и на църковна церемония. Днес празненствата продължават с пълна сила в най-романтичния град.

Преди няколко дни под венчилото мина и колежката на Ана Иванович Доминика Цибулкова. Тя направи фурор с рокля за 20 000 евро. Тя каза "Да" на дългогодишния си приятел Михал Навара на пищна церемония в Братислава.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иванович каза "да" на Швайнщайгер с рокля за само 275 евро Георги Христов
Теми:  
ана иванович | бастиан швайнщайгер | звездни двойки

Коментари





Следвайте ни в Facebook