Иво Карлович отстъпи в три тайбрека на Раду Албот

от в 21:26 на 13.02.2019
В


6:7 (4) 7:6 (4) 7:6(5) - Класически Иво Карлович отстъпи в три тайбрека срещу Раду Албот от Молдова и отпадна от турнира в Ню Йорк. Двамата се намират съответно на 81-во и 79-то място в ранглистата, а мачът им беше типичен за гиганта. В цялата среща нямаше нито един пробив, което и накара двамата да изиграят три пъти дългия гейм, а единствените точки за пробив се разкриха в третия сет при 2:1 пред хърватина.

В тайбрека на първата част минипробивът дойде при 2:1 за Доктора, а това беше и напълно достатъчно за него, като след няколко сервиса всичко приключи.

Вторият дълъг гейм отново бе решен след един минибрейк, но той този път бе в полза на Албот, и то още при 1:0, за да може да прати и сета в своя полза.

Аналогично се разви и решаващият тайбрек, като там за трети път един минипробив реши всичко. Той дойде при 2:1 за молдовеца, като и този път това беше решаващо, а по този начин Раду се класира за втория кръг в Ню Йорк.

Но може би най-интересното от този мач бяха показателите на двамата състезатели и особено тези на Иво Карлович:Раду Албот ще срещне силно играещия Сам Куери във втория кръг на надпреварата.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Иво Карлович отстъпи в три тайбрека на Раду Албот В

Коментари

Следвайте ни в Facebook